{if1 !IS_LOCAL}

08 april 2014

Leuk hoor, zo'n blog

Het idee voor deze website zingt al maanden in mijn hoofd rond. Maar er gaan maanden overheen voor ik de stap durf te zetten. Totdat het ineens moet gebeuren en ik dan ook echt los ga. De planning gaat overboord en door de leuke en bemoedigende reacties word ik nog enthousiaster. Ik tik, schaaf, bedenk, verander ... en ga hierdoor over mijn grenzen. Natuurlijk merk ik dat alles steeds moeizamer gaat, maar ik steek zoals vanouds mijn kop in het zand en ga door.

 

Met als resultaat dat vandaag de altijd aanwezige hoofdpijn uitgroeit tot een ware hel. Normale pijnstilling volstaat niet meer en ik grijp noodgedwongen naar de opiaten. Van binnen groeit de teleurstelling en frustratie, moet ik het bloggen dan ook al gaan plannen?

Reageren op deze pagina

 


 
 

Meld je hier aan om op de hoogte te blijven

 
Netgemak Internetbureau